Центральний парк культури та відпочинку у Чернігові реконструюватимуть у кілька черг

Центральний парк культури та відпочинку у Чернігові реконструюватимуть у кілька черг
Центральний парк культури та відпочинку у Чернігові реконструюватимуть у кілька черг

У Чернігові не відмовилися від ідеї реконструкції центрального парку культури та відпочинку і зараз готові приступати до конкретики — виготовлення робочого проєкту цієї реконструкції. Вірогідно, що його для зменшення ціни розіб’ють на 3-5 черг будівництва по роках.

Об этом сообщает http://mlm-master.org

Про це сказав під час щотижневої розширеної наради в мерії 21 січня чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Разом з цим, потрібно буде більш уважно подивитися ціну, окупність, джерела фінансування, дав доручення мер.

Питання виникло у зв’язку зі звітом про роботу в 2019 році комунального підприємства «Центральний парк культури та відпочинку» Чернігівської міської ради, який представив на цій нараді керівник підприємства Володимир Хольченков.

На сьогодні основним об’єктом КП «ЦПКіВ» є атракціонне містечко, яке складається з 11 атракціонів. Найновіший з них – «Говерла», аналог «американських гірок», встановлений у 2012 році. Решта атракціонів – 1983-1986 років.

Завдяки зусиллям інженерної групи підприємства всі вони – у технічно справному робочому стані. Регулярно проводяться поточні ремонти та оновлюється дизайн. Перед початком кожного сезону комунальне підприємство отримує дозвіл на їх експлуатацію. Але старим атракціонам усе-таки досить складно конкурувати з сучасними обладнанням і технологіями дозвілля.

Нагадаємо, проєкт реконструкції Центрального парку культури і відпочинку було запропоновано у травні минулого року. Попередня вартість його становила 1 мільярд 949 мільйонів гривень.

Фірмою-проєктантом виступав «СІТІ дизайн» з Харкова. Концепція проєкту полягає у створенні 5-и парків в одному: міський сад, тематичний парк атракціонів, спортивний парк, зона лісопарку і нова набережна.

Частину цих коштів пропонують залучити з бюджету, частину – від інвесторів. Час будівництва 3-5 років.

Підписуйтесь на наш канал в
Telegram


Джерело статті: “http://vinbazar.com/journal/vidpochinok/tsientralniy-park-kulturi-ta-vidpochinku-u-chernigovi-rekonstruyuvatimut-u-kilka-cherg”

©1info.net