Коронавірус: у «Борисполі» пасажирам з Китаю міряють температуру


Міністерство охорони здоров’я України вживає всіх належних заходів для недопущення поширення в Україні вірусу 2019-nCoV, що був виявлений у Китаї.

Об этом сообщает http://diablo3info.org


Про це повідомляється на сайті МОЗ.


Співробітники ДПСУ при виявленні громадян, які за зовнішніми ознаками будуть мати стан захворювання на ГРВІ, радитимуть їм звернутися до лікарів. У разі необхідності особи з ознаками ГРВІ будуть негайно направлятися до фахівців.


“Головне завдання — не допустити проникнення вірусу на територію країни. Тому важливо посилити контроль та вживати протиепідемічних заходів на пунктах в’їзду”, – зазначила Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька.



З 26 січня в аеропорту Бориспіль запровадили температурний скринінг пасажирів на прямих авіарейсах з Китаю. Фахівці санітарно-карантинного підрозділу вже підготовлені та укомплектовані інфрачервоними термометрами.


Тварини, що ввозяться в Україну, проходять спеціальний огляд ветеринарних служб. Випадків інфікування тварин зафіксовано не було.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:


  • 2 тисячі заразилися, 56 стали жертвами: нові дані про коронавірус
  • Вчені показали перший знімок коронавірусу з Китаю (фото)
  • Смертельний коронавірус зафіксували у Франції, Австралії та Непалі


ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІ: Небезпечний вірус із Китаю


Джерело статті: “https://konkurent.in.ua/publication/51876/koronavirus-u-borispoli-pasazhiram-z-kitau-miryaut-temperaturu/”

©1info.net