Тернопільський депутат хоче вигнати темношкірих студентів з України

Тернопільський депутат хоче вигнати темношкірих студентів з України

Депутат Тернопільської облради від ВО “Свобода” Володимир Бобко вимагає депортувати студентів-іноземців, які брали участь в акції проти расизму і дискримінації.

Об этом сообщает Устинов троллит

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, відповідну заяву він зробив в Facebook.

Loading…

Бобко заявив, що учасники акції хотіли спровокувати заворушення в місті. Зазначимо, він говорить про акцію, яка пройшла 11 червня – кілька темношкірих студентів місцевого університету вийшли на вулицю з плакатами “Стоп расизму”, “Ми всі однакові”, а також “Життя чорних важливі” (black lives matter – під цим гаслом проходять протести в США і деяких країнах).

“Я роблю висновок, що вони або ж розпалюють занепокоєння, щоб під час заворушень винести товар з місцевих магазинів, як це зараз відбувається в США, або діють за вказівкою з-за кордону і втягують нашу країну в міжнародний скандал. Так чи інакше, я вимагаю в поліції і СБУ встановити всіх осіб, причетних до акції і депортувати їх за межі України. На дорогу вручити пакет із сухарями і по жовтому жилету кожному. На пам’ять”, – написав він.

Популярні новини зараз
  • Партія Медведчука привітала загарбників з Днем Росії від імені України
  • Свято 12 червня: іменини, традиції, заборони, прикмети та визначні події
  • Вчені дали розклад магнітних бур на червень
  • Тернопільський депутат хоче вигнати темношкірих студентів з України
    Тернопільський депутат хоче вигнати темношкірих студентів з України

    Зазначимо, масові протести в США відбулися після загибелі Джорджа Флойда 25 травня 2020. Афроамериканець загинув після того, як білий поліцейський з Міннеаполіса притиснув йому коліном шию і протримав його в такому положенні 8 хвилин 46 секунд (затриманий помер від відсутності кровотоку в мозок). Смерть Джорджа Флойда спровокувала масові протести проти дискримінації афроамериканців у США. У деяких містах протести перейшли у сутички з поліцією та погроми. Напередодні відбулися похорони Джорджа Флойда, їх транслювали по місцевих телеканалах.

    Хочете читати новини в іншому форматі?
    Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА
    Підписатись можна ТУТ
    Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися

    Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/06/12/ternopilskyj-deputat-hoche-vygnaty-temnoshkiryh-studentiv-z-ukrayiny/”

    ©1info.net