«Владі соромно зізнатися в тому, що Гончарука звільнили на вимогу олігархів», — політолог

Простіше розповісти, що прем’єра звільнили через його Фейсбук і "пристрасть до лайків".

Президенту Володимиру Зеленському соромно зізнатися в тому, що прем’єр-міністра Олексія Гончарука відправили у відставку, оскільки саме цього вимагали від нього українські олігархи. Таку думку на своїй сторінці в Facebook озвучив політичний експерт Вадим Карасьов, передають .

Об этом сообщает База компромата

«Післясмак від заяв Шмигаля про реформи заради Фейсбуку. Схоже президенту Зеленському все ж соромно зізнатися, що насправді уряд Гончарука відправили у відставку, тому що цього вимагали олігархи. Навіть один конкретний олігарх, який дуже не хотів розлучатися з держпідприємством «Центренерго», — заявив політолог.
За його словами, після відставки Гончарука, біля керма в країні знову стали ті ж люди, які займалися її грабунком останні 20-30 років. «Звичайно ж, скандали вщухли. Але говорити про це вголос влада, звичайно, не буде. Простіше розповісти, що прем’єра звільнили через його Фейсбук і "пристрасть до лайків". Хоча, на тлі того, що у нас в країні президент вибори виграв завдяки інстаграму, ця версія виглядає цілком реалістичною. Денису Анатолійовичу залишається на вибір телеграм або твіттер, ймовірно», — підсумував Вадим Карасьов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Джерело статті: “https://ustymenkooleh.patrioty.org.ua/blogs/vladi-soromno-ziznatysia-v-tomu-shcho-honcharuka-zvilnyly-na-vymohu-oliharkhiv—politoloh-331846.html”

©1info.net