З ініціативи Венедіктової. Холодницький не бачив матеріали розслідування щодо нього

Свобода слова на ICTV

Об этом сообщает Компромат РУ

Назар Холодницький

Свобода слова на ICTV


Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що йому досі не дали ознайомитись із матеріалами службового розслідування, яке ініціювала щодо нього генпрокурор Ірина Венедіктова.

Про це він сказав в ефірі Свобода слова на ICTV.

«Ми пам’ятаємо „відосік“ генерального прокурора, яка всім незадоволена, яка сама призначає службові розслідування і сама їх завершує. Висновки тих „кричущих порушень“, про які було оголошено, чомусь засекречені станом на сьогодні. Хоч я, як той по кому проводилось службове розслідування досі не можу отримати висновок розслідування: в чому саме ті порушення», − сказав він.

Раніше стало відомо, що Ірина Венедіктова розпорядилася провести службове розслідування стосовно Назара Холодницького

Нагадаємо, що 26 травня Венедіктова розкритикувала САП, звинувативши в «не одиничних» випадках бездіяльності. За її словами, аудит відкритих кримінальних проваджень показав численні порушення і неналежне виконання службових обов’язків керівництвом і прокурорами САП.

У спільному листі прокурори САП категорично відкинули звинувачення Венедіктової. Причиною повільного розслідування справ вони назвали те, що багато справ «дісталися їм у спадок від дореформеної Генпрокуратури».

У САП закликали Венедіктову не чинити тиск на роботу антикорупційного відомства і «не ганьбити правоохоронну систему».


Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/ukraine/events/rozsliduvannya-proti-holodnickogo-stan-sprav-novini-ukrajini-50094388.html”

©1info.net