В Японії придумали блокнот, який можна їсти. А його обкладинка заглушить бурчання в животі

Японська компанія Ogiri Printing створила блокнот Kamihime, сторінки якого є цілком їстівними, хоча й зроблені з переробленого паперу. Але основне призначення винаходу — заглушування голодного бурчання в животі.

На незвичний блокнот звернув увагу портал Sora24.

Об этом сообщает Устав Груп

Працює він так: щойно ви відчуваєте, що ваш живіт забурчить від голоду, ви відкриваєте блокнот, який видає пронизливий гучний звук. Його гучність складає 97 децибел, тоді як у бурчання живота — 90 децибел.

А якщо почуття голоду ніяк не вдається втамувати, аркуші блокнота можна вирвати й з’їсти — вони їстівні, хоча й зроблені з переробленого паперу. А для того, щоб надати їм хоч якогось смаку, в Ogiri Printing радять щось на них пописати фірмовою ручкою із чорнилами кавового смаку.

Як зазначає Sora24, лише на перший погляд блокнот Kamihime видається дивним. Насправді ж у Японії люди звикли подовгу працювати й забувати про харчування чи сон. А на робочих зустрічах чи нарадах бурчання живота чи перекус часто вважаються виявом неповаги. Тож блокнот компанії Kamihime (до речі, з японської — «паперова принцеса»), скоріш за все, знайде свого користувача.

Матеріал доповнюється
Поділитись :


Джерело статті: “https://hromadske.ua/posts/v-yaponiyi-pridumali-bloknot-yakij-mozhna-yisti-a-jogo-obkladinka-zaglushit-burchannya-v-zhivoti”

©1info.net