Бебі-бум на «Від пацанки до панянки»: ще одна учасниця проекту вагітна


Приємною новиною про поповнення у сім’ї поділилася Аліна #Двєзвєзди Шевченко

Об этом сообщает Русский репортер

Услід за Владиславою Роговенко новиною про свою вагітність поділилася ще одна учасниця четвертого сезону «Від пацанки до панянки» (Новий канал) – Аліна #Двєзвєзди Шевченко. Ще на фіналі проекту дівчина зізналася, що вони разом із хлопцем працюють над поповненням, однак поки що що безрезультатно.

– Ми дуже хочемо дітей, – розповіла на зйомці останнього епізоду четвертого сезону «пацанка». – У мене три сестри та брат, також багато племінників, і я всіх їх доглядала. Тож дітей не боюся.

Зовсім нещодавно «пацанка» приголомшила – у них вийшло завагітніти! Публічно приємною новиною Аліна #Двєзвєзди вирішила поділитися лише зараз – на сьомому місяці.

– Я дуже щаслива, – зізналася учасниця «Від пацанки до панянки» – проекту, який не один рік з успіхом показує Новий канал. – Щоправда, трохи боюся пологів. Але радію, що скоро стану мамою. Почуваюся прекрасно. І лікарі кажуть, що дитина здорова і добре розвивається.

Батько дитини – хлопець, із яким Аліна зустрічалася ще під час проекту. Пара вже п’ять років живе у цивільному шлюбі.

– Чоловік також дуже радіє моїй вагітності, – каже «пацанка». – Всіляко догоджає мені – купує різні смаколики, які мені хочеться з’їсти (усміхається). Це була запланована вагітність.

Стать дитини пара поки що розголошувати не хоче. Не визначилися вони і з іменем для дитини.

– Я хотіла б стати такою мамою, якої у мене ніколи не було, – зізналася Аліна #Двєзвєзди Шевченко Новому каналу. – Люблячою, хорошою, уважною, трохи строгою, щоб тримати дисципліну (усміхається). Ми будемо з чоловіком робити все те, що для нас не робили батьки.

Нагадаймо, на «Від пацанки до панянки» Аліна прийшла, аби налагодити своє життя. У дівчини були проблеми з алкоголем та законом. Після проекту, як зізналася «пацанка», вона повернулася до звичного життя, але за кілька місяців оговталася і почала змінюватися. І, як ми бачимо, успішно!

Новий канал бажає Аліні #Двєзвєзди Шевченко легких пологів, здоров’я їй та дитині!


Джерело статті: “https://tvgid.ua/fotor/18062020/131498/”

©1info.net