Презентація Apple: Що чекати любителям ‘яблучних’ гаджетів

Презентація Apple: Що чекати любителям
Презентація Apple: Що чекати любителям

Depo.ua пропонує підбірку найголовніших ’яблучних’ анонсів.

Об этом сообщает Устинов троллит

Процесори Apple замість Intel

Одна з головних сенсацій – рішення компанії відмовитися від використання процесорів Intel у Mac. Надалі використовуватимуть чіпи власної розробки.

З ними познайомляться користувачі, що придбають визначені моделі комп’ютерів Apple вже наприкінці цього року. Повністю перейти на нові чіпи планують протягом двох років. За словами голови компанії Тіма Кука, завдяки новим чіпами девайси стануть оперативнішими та економніше витрачатимуть енергію.

Нова система iOS 14

В оновленій операційній системі користувачам запропонують, зокрема, ширший вибір віджетів, які можна буде налаштовувати на домашньому екрані, як у Android. Комфортно користуватися опцією допоможе Галерея віджетів. Користувачам запропонують скористатися і функцією App Library (бібліотека застосунків), що організовує застосунки за категоріями.

Для оперативного використання застосунків також передбачена нова можливість App Clips. З деякими додатками можна буде взаємодіяти у ‘миттєвому режимі’ – себто, навіть не встановлюючи їх на свій девайс.

А ще, нова система буде емоційнішою – розробники пропонують широкий асортимент мемоджі. Буде більший вибір смайлів за віком, можна буде використати смайл у масці або ж смайл, що червоніє.

Оновлений функціонал iPad

У новій версії iPadOS розробники обіцяють зручнішу систему навігації і оптимізований пошук. Нова опція Scribble дозволяє робити записи Apple Pencil у будь-якому текстовому полі. Потім написане автоматично конвертується у текст. Крім того, система може автоматично розпізнавати, з якою інформацією має справу. Наприклад, якщо ви записуєте новий телефонний номер, автоматично перекине у ‘Контакти’. Обіцяють, опція буде доступна з багатьма мовами.

Розумні навушники AirPods

AirPods стануть краще ‘орієнтуватися’ у задачах – автоматично підключатимуться до того з поєднаних гаджетів, який у даний момент програє аудіо. Тож більше не доведеться перемикатися вручну.

Крім того, у дорожчих моделях з’явиться можливість слухати ‘просторове аудіо’ – розробники пишуть про надзвичайно об’ємне звучання, через яке користувач відчуває себе ніби всередині звукової хвилі.

WatchOS 7: контролює сон і миття рук

Нова операційна система для годинників Apple стежитиме за сном користувачів і з часом, завдяки машинному навчанню, формуватиме повну картину про фізіологічні особливості нічного відпочинку свого власника. Допомагатиме їй, зокрема, сенсор руху. Втім, у технічні деталі процесу відстежування сну компанія не вдається.

Також за допомогою Apple Watch можна буде влаштувати таке собі заняття з танцювального фітнесу. Програма стежить за пульсом користувача і в разі потреби сама перемикається на інший тип тренування і, відповідно, вчить іншому виду танців.

Відреагували у Apple і на виклики 2020-го – зокрема, спеціальний застосунок у годиннику стежить за тим, як людина миє руки. Зокрема, звук води, що ллється, допомагає системі зафіксувати початок процесу. А потім програма починає кумедно відраховувати секунди.



Джерело статті: “http://fromua.news/article/9345556/prezentatsiya-Apple-scho-chekati-lyubitelyam-yabluchnih-gadjetiv/”

©1info.net