«Будуть давати п’ятнаху за екстремізм?» У мережі розігнали «зраду» через мультик «Король віслюк»

"Король віслюк"

У мережі розгорівся скандал через мультика "Король віслюк", який зняли з прокату в українських кінотеатрах. Так, багато користувачів мережі заявили, що стрічку перестали показувати через президента України Володимира Зеленського, над яким нібито жартують в мультику.

Об этом сообщает http://stopotkat.top

Виявилося, що "Король віслюк" зняли з прокату через два тижні через його непопулярність.

"Король віслюк"

"Король віслюк"

Кадр з мультика

Новини
Гаррі Поттер отримає продовження: розкрито сюжет фільму

Головний герой картини — віслюк Мангу повірив у своє покликання і захотів стати президентом. Під час виборів у своїй країні він отримав народну шалену народну прихильність і став главою держави. Жителі називають віслюка "народним кандидатом" і сліпо вірять його обіцянкам.

В мережі почали порівнювати головного героя мультика і Володимира Зеленського. Саме це порахували причиною зняття фільму з прокату.

"А тим, хто встиг подивитися буду давати п’ятнаху за екстремізм, як давали за шини в багажнику в 2014?", — написав користувач мережі Ярослав Білик.

"Будуть давати п’ятнаху за екстремізм?" У мережі розігнали "зраду" через мультик "Король віслюк"

"Ось це ти повівся на хр*нь. Два тижні свої відкрутив і вийшов, як будь-який інший не ААА-тайтл", — зазначив інший користувач.

"Будуть давати п’ятнаху за екстремізм?" У мережі розігнали "зраду" через мультик "Король віслюк"

Як раніше писав OBOZREVATEL, найгіршим фільмом 2019 року визнали мультфільм "Вартові Арктики" Аарона Вудлі. На думку критиків стрічку занапастив поганий склад акторів озвучування, яких навряд чи знає цільова аудиторія.

Ти ще не підписаний на наш Telegram? Швиденько тисни!



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/kino/budut-davati-pyatnahu-za-ekstremizm-u-merezhi-rozignali-zradu-cherez-multik-korol-vislyuk.htm”

©1info.net