​Демократи виступили проти правил розгляду імпічменту Трампа, який запропонували в Сенаті республіканці

Спікерка Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі у вівторок заявила, що запропоновані правила процесу щодо імпічменту у Сенаті «створені, щоб приховати правду». Так Пелосі відреагувала не запропоновану лідером республіканської більшості у Сенаті Мітчем Макконнелом резолюцію, яка відводить командам обвинувачення і захисту у справі по 24 години на представлення аргументів. При цьому цей час має бути використаний протягом двох днів, повідомляє «Голос Америки».

Об этом сообщает http://paydaydirectlender.net

Як відзначає видання The Hill, резолюція також не гарантує, що Сенат прийме докази, зібрані під час процесу у Палаті представників. Пропонується провести у Сенаті окреме голосування з приводу того, чи викликати на процес свідків та приймати документи.

Ситуацію прокоментував сенатор-республіканець Мітт Ромні, чий голос, як очікується, може стати одним із вирішальних у процесі у Сенаті.

«Вважаю, що наші демократичні друзі забули той факт, що якщо все підряд називати скандалом, то взагалі ніщо більше не сприймається, як скандал. Незалежно від того, чи йдеться про 2 дні, чи 4 дні, кожна сторона отримує стільки ж часу, як і під час процесу щодо імпічменту Білла Клінтона», — заявив Ромні.

На момент написання матеріалу стало відомо, що Макконнелл буцімто погодився надати сторонам три дні для використання відведеного часу для представлення аргументів.

Заперечення демократів прокоментував прихильник Трампа, конгресмен-республіканець Марк Мідовс.

«Процес (щодо імпічменту — прим. ГА) демократів у Палаті представників зайняв 78 днів, і в перші 71 з них. Дональду Трампу не було дозволено мати захисника. Всі аргументи демократів про «справедливість» та «дотримання правил» варто відкинути і не сприймати серйозно», — твітує законодавець.

Як відомо, за імпічмент Трампа у Палаті представників Конгресу проголосували лише представники Демократичної партії США. Всі республіканці (до них також приєднався один законодавець-демократ) проголосували проти імпічменту. Білий дім не брав участі у процесі у Палаті представників, називаючи процес ангажованим та несправедливим.

Фото АР


Джерело статті: “http://k-z.com.ua/myr/52977-demokrati-vistupili-proti-pravil-rozglyadu-impichmentu-trampa-yakiy-zaproponuvali-v-senati-respublikanci”

©1info.net