Синій тренд: що в моді сезону 2020

Мода мінлива, як літній вітерець. Зовсім недавно всі стилісти описували переваги теракотових відтінків і нюдові луки у вирішенні різних модних будинків. Перед новорічними святами Інститут кольору Pantone оголосив «класичний синій» головним кольором 2020 року. А у вас в гардеробі є речі в стилі нового тренда?

Об этом сообщает http://falshivok.net

Ліки від депресії

Психологи розцінюють відтінки синього як дієвий спосіб заспокоїти і розслабити людину після значного нервового напруження. Синій нагадує бездонність неба і моря, обволікає прохолодою і успішно справляється з людською неуважністю.



Loading…
Синій тренд: що в моді сезону 2020

Середньовічні канони абетки кольорів асоціювали синій з чесністю, відвагою, добротою, вірністю і цнотливістю. У сучасній інтерпретації синій асоціюється з нескінченністю технологічних можливостей і цифровими інноваціями.

Синій тренд: що в моді сезону 2020

Для кутюр’є синій ідеальний для строгих офіційних образів політиків, бізнесменів, монархів, меценатів і селебріті. Стриманість відтінків індиго або вечірнього літнього неба завжди доречна – від ділової зустрічі або виступу на бізнес-форумі до романтичного побачення або дружніх посиденьок. А ще синій колір притягує удачу.

Синій тренд: що в моді сезону 2020

Що вдягнути?

В інтернет-магазині Dressa модний колір представлений у всіх категоріях товарів для дівчат і дам елегантного віку. Зверніть увагу на готові комплекти, в яких вдало підібрані різні фактурні тканини в єдиній кольоровій гамі. Так, синя мереживна туніка і класичні штани ідеально підходять для сімейного свята, виходу у світ або візиту на оперну прем’єру.

Синій тренд: що в моді сезону 2020

Зима ще не відіграла свою симфонію. Оцініть елегантний монохромний look – в ньому зібрані складні відтінки зимового неба. Класичні сині джинси актуальні у всі часи. Водолазка тонка кольору морської хвилі підкреслює легкий макіяж, а головну скрипку грає кудлата коротка синя шубка зі штучного хутра. Екологічно і стильно.

Синій тренд: що в моді сезону 2020

Сині спідниці для повних і струнких дівчат традиційно асоціюються з денімом. Джинсова тканина чудов компілюється з топами, сорочками, светрами і джемперами практично будь-якого кольору. Не забуваємо, що синій – головний колір, тому не варто включати в образ більше 3-х насичених кольорів, включаючи взуття і сумку.

Синій тренд: що в моді сезону 2020

Колір року – класичний синій, у сукні цього відтінку жінка будь-якої комплекції буде відчувати себе британською королевою.

Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися

Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/01/22/synij-trend-shho-v-modi-sezonu-2020/”

©1info.net