«Проблем з довірою немає». Гончарук у Давосі запевнив, що не збирається у відставку

Кабмін / Facebook

Об этом сообщает http://probusinessltd.com

Олексій Гончарук

Кабмін / Facebook


Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук запевнив, що не має намірів чи планів йти у відставку.

Про це він заявив 23 січня гостям українського сніданку Всесвітнього економічного форуму в Давосі, який традиційно організував Фонд Віктора Пінчука.

«Уряд працюватиме, наскільки буде дозволяти довіра в команді, а зараз із довірою проблем у команді немає», — заявив Гончарук, відповідаючи на пряме запитання журналіста Фаріда Закарії, модератора українського сніданку.

«Наступні п’ять років Україна буде стабільною, бо ми маємо президента — чесну, порядну людину, з дуже високим рівнем довіри у суспільстві», — запевнив прем’єр.

Він також гарантував, що уряд працюватиме у тому ключі, який «зараз вже завданий — це євроінтеграція, боротьба з корупцією відкритість до світу, спрощення процедур».

Гончарук запевнив, що всередині владної команди в Україні «все чудово», а співпраця «дуже крута і безпрецедентна». «Не маю сумнівів, що такий підхід до роботи буде збережено в наступні роки», — додав очільник уряду.

«Уряд нікуди не йде, ми не плануємо ніякі відставки — це чутки. Навколо уряду точиться багато маніпуляцій, провокацій, зливів, брудної гри, які дозволяють собі групи впливу, яким некомфортно працювати з чесним урядом», — завершив прем’єр.

Читайте також:
За участю Сенцова і Гончарука. У Давосі проходить традиційний Український сніданок — онлайн-трансляція

17 січня прем’єр-міністр Олексій Гончарук написав заяву про відставку і передав її президенту Володимиру Зеленському з правом внесення до Верховної Ради.

Увечері 17 січня Зеленський зустрівся з Гончаруком і не прийняв його відставку, заявивши, що дає главі уряду шанс. Президент закликав прем’єра запропонувати нову концепцію зарплат у міністерствах, відомствах і держкомпаніях.


Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/gonachruk-pro-vidstavku-davos-2020-novini-ukrajini-50065714.html”

©1info.net