Прем’єр: «інвестиційна няня» — це маркетинг для привернення уваги

Про це Гончарук повідомив, відповідаючи на запитання олігарха Олексія Ярославського під час виступу на Всесвітньому економічному форумі у Давосі 23 січня, передає «Ліга.Бізнес».

Об этом сообщает http://kompr2.top

«Звичайно, ця «інвестиційна няня» — це такий маркетинг, щоб привернути увагу. Я впевнений, що суть цього підходу вам добре зрозуміла. Ми хочемо, щоб у кожної людини, яка інвестує в економіку, інвестує в нашу країну, був прямий контакт з урядом», — повідомив Гончарук.

Водночас український прем’єр-міністр зазначив, що «дбайливе ставлення держави» буде не лише до нових іноземних інвесторів, але й до тих, які вже працюють в Україні, зокрема українців.

Про запровадження «інвестиційних нянь» повідомив 22 січня президент України Володимир Зеленський. Крім цього він анонсував податкові канікули для тих інвесторів, які вкладуть у приватизацію понад 10 мільйонів доларів.

Першою «інвестиційною нянею» для інвесторів погодився стати міністр інфраструктури Владислав Криклій. Так він пообіцяв захищати інвестиції в численні інфраструктурні проєкти в Україні.



Джерело статті: “https://hromadske.ua/posts/premyer-investicijna-nyanya-ce-marketing-dlya-privernennya-uvagi”

©1info.net