Підозрюваного у замовленні вбивства Гандзюк просять відпустити

Підозрюваного у замовленні вбивства Гандзюк просять відпустити
Підозрюваного у замовленні вбивства Гандзюк просять відпустити

Адвокати підозрюваного у вбивстві активістки Катерини Гандзюк Владислава Мангера подали клопотання до суду, в якому спростували причетність чоловіка до злочину.

Об этом сообщает http://avantinews.org

У ньому правозахисники посилаються на свідчення в суді фігуранта справи Ігоря Павловського, повідомили в УНІАН.

’Ми вважаємо, що повністю відпало обґрунтування підозри, оскільки вона на даний момент не підтверджується взагалі нічим’, – зазначив адвокат Дмитро Ільченко та підтвердив сам Мангер. Із відповідним клопотанням учасники справи вже звернулися до Шевченківського райсуду Києва. Просять скасувати підозру у замовленні нападу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обвинуваченого у справі Гандзюк арештували на півтора місяця

31 липня 2018-го на Катерину Гандзюк напали біля її будинку — зловмисник вилив на неї літр сірчаної кислоти. Катерина отримала хімічні опіки понад 30% тіла. Перенесла 14 операцій. Катерина померла 4 листопада 2018-го після трьох місяців лікування.

За умисне вбивство були затримані та засуджені 5 виконавців. Вироки набули чинності 18 липня. Координатора нападу Сергія Торбіна засудили до 6,5 року позбавлення волі, безпосереднього нападника Микиту Грабчука — до 6 років в’язниці. Учасники Володимир Васянович і В’ячеслав Вишневський отримали по 4 роки, а Віктор Горбунов — 3 роки позбавлення волі. Усі визнали провину.


Джерело статті: “http://fromua.news/article/7616688/pidozryuvanogo-u-zamovlenni-vbivstva-gandzyuk-prosyatj-vidpustiti/”

©1info.net