Бойовики на Донбасі застосували озброєння заборонене

Бойовики скоїли вісім обстрілу позицій ООС

Об этом сообщает http://forumpolitika.org


У четвер, 23 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил (ООС) збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого один військовослужбовець отримав поранення. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр ООС у Facebook.


Як повідомляється, противник обстріляв українські позиції з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.


П’ять обстрілів по українських позиціях відкривалися в районі відповідальності оперативно-тактичної групи “Схід”, а саме неподалік Талаківки, два рази поруч з Досвідченим, поблизу Красногорівки й в районі населеного пункту Широкіне.


Три ворожих обстрілу було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” – двічі поблизу населеного пункту Хутір Вільний і поруч з Оріхове.


“Сьогодні, 23 січня, в результаті обстрілу ворожих один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення”, – йдеться в повідомленні.


Джерело статті: “https://golosua.info/2020/01/23/boiovyky-na-donbasi-zastosuvaly-ozbroiennia-zaboronene/”

©1info.net