Депутати вимагають викликати в Раду для пояснень очільницю ДБР – Фріз

Депутати вимагають викликати в Раду для пояснень очільницю ДБР – Фріз
Депутати вимагають викликати в Раду для пояснень очільницю ДБР – Фріз

За словами народної депутатки, представникам ‘Європейської солідарності’ не вдалося зустрітися та зв’язатися із Дмитром Разумковим

Народний депутат від партії ‘Європейська солідарність’ Ірина Фріз в ефірі програми ‘ІнфоДень’ на ‘5 каналі’ розповіла про дії нардепів після сьогоднішіх подій у Державному бюро розслідувань.

Об этом сообщает http://yakzrobyty.com

’Після шести годин в ДБР ми поїхали до парламенту, щоб відбулася зустріч зі спікером Верховної Ради Дмитром Разумковим. На жаль, з ним не лише не вдалося зустрітися, але й не вдалося зв’язатися по відкритому зв’язку, щоб на спікер-фоні він мав можливість поговорити із представниками родин Героїв Небесної Сотні, і в такий спосіб, хоча б якось, зняти питання щодо дій влади’, – сказала Фріз.

Вона додала: ‘Ми будемо вимагати викликати до парламенту пані Венедиктову, яка має пояснити зухвалу поведінку своїх підлеглих, а також свою. Адже вона так і не спромоглася вийти, поспілкуватися з народними депутатами та прийняти заяву від родин Героїв Небесної Сотні щодо неможливості призначення заступником голови ДБР колишнього адвоката Януковича’.

Повне відео розмови дивіться за посиланням:

Нагадаємо, сьогодні, 24 січня, народні депутати від партії ‘Європейська солідарність’ прийшли до Державного бюро розслідувань для роз’яснень щодо призначення на посаду заступника голови цього органу колишнього адвоката Януковича Олександра Бабікова, проте їх не пропустили всередину будівлі.


Джерело статті: “http://fromua.news/article/7626472/deputati-vimagayutj-viklikati-v-radu-dlya-poyasnenj-ochiljnitsyu-dbr-friz/”

©1info.net