«Скрепна демократія» в дії: Російським силовикам за розгони акцій протесту платитимуть подвійні оклади

Таким чином влада РФ хочуть стимулювати силовиків, яких залучають до забезпечення громадського порядку під час масових заходів.

Російські поліцейські, військовослужбовці і співробітники Росгвардії, що працюють на акціях протесту, будуть отримувати надбавку до окладу. Таке рішення прийняв прем’єр-міністр Михайло Мішустін, який очолив російський уряд після відставки Дмитра Медведєва, передають з посиланням на росЗМІ.

Об этом сообщает http://businessinblogs.com

Надбавка може досягати 100% окладу і передбачена за роботу «в умовах підвищеної складності» для співробітників правоохоронних органів, які служать в Москві і Московській області, а також Санкт-Петербурзі і Ленінградській області.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Джерело статті: “https://ustymenkooleh.patrioty.org.ua/blogs/skrepna-demokratiia-v-dii-rosiiskym-sylovykam-za-rozghony-aktsii-protestu-platytymut-podviini-oklady-312893.html”

©1info.net