У Києві спалахнула пожежа в Міністерстві культури: перші подробиці та відео з місця

У Києві у понеділок, 27 січня, спалахнула пожежа в будівлі Міністерства культури, молоді та спорту України, що розташоване по вулиці Івана Франка, 19. Виклик на лінію 101 надійшов о 10:14.

Об этом сообщает http://bad-credit-finance.net

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС м. Києва у Facebook.



Loading…

За інформацією OBOZREVATEL, причина загоряння – проблеми із проводкою. Всіх працівників закладу евакуювали і відпустили додому.

На місці рятувальники з’ясували, що вогонь спалахнув у підвалі у приміщенні архіву. Людей евакуйовували за допомогою автодрабини, а також сходовими клітками. Близько 11-ї години пожежу локалізували.

Втім, за версією видання “Інформатор“, на третьому поверсі будівлі залишилися заблокованими працівники. Поліція перекрила рух транспорту, щоб той не заважав спецтехніці.

Переглянути цей допис в Instagram

В Киеве на Ивана Франка, 19 горит Министерство культуры Причины возгорания и пострадавшие уточняются На место летят бойцы #ГСЧС

Допис, поширений dtp.kiev.ua (@dtp.kiev.ua)

Як повідомлялося раніше, у ніч на 5 січня під Києвом в селі Раківка загорівся будинок, розташований на території дачного кооперативу Сади-2, 8 лінія. Пожежа забрала життя трьох людей, які на момент загоряння перебували в приміщенні.

Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися

Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/01/27/u-kiyevi-spalahnula-pozhezha-v-ministerstvi-kulturi-pershi-podrobitsi-ta-video-z-mistsya/”

©1info.net