Організатора грального бізнесу на Буковині оштрафували на 255 тисяч гривень


За реагування прокуратури Чернівецької області судом призначено реальну міру покарання за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом та припинено діяльність нелегального грального закладу.

Об этом сообщает http://blogs-exposed.com

Встановлено, що 43-річний буковинець, маючи на меті незаконне збагачення, організував діяльність закладу у сфері грального бізнесу з використанням ігрових автоматів у м. Заставна, а для повноцінного функціонування використовував найманих працівників та обмежив до приміщення доступ сторонніх осіб. Публічне обвинувачення у вказаному кримінальному провадженні підтримувалося прокуратурою Чернівецької області.

За результатом розгляду Заставнівським районним судом вказану особу визнано невинуватою у пред’явленому обвинуваченні. Прокуратура не погодилась з рішенням суду першої інстанції та оскаржила його в апеляційному порядку.

Вироком Чернівецького апеляційного суду скасовано виправдувальний вирок місцевого суду, а обвинуваченого засуджено за незаконну діяльність у сфері грального бізнесу та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 255 000₴

Постановою Верховного Суду вказане рішення залишено без змін. Про це інформує пресслужба прокуратури у Чернівецькій області.


Джерело статті: “https://pogliad.ua/news/bukovina/organizatora-gralnogo-biznesu-na-bukovini-oshtrafuvali-na-255-tisyach-griven-383810”

©1info.net