До Студениківської ОТГ приєдналося ще два села (ФОТО)

Фото з місця події Фото з місця події

Нещодавно жителі сіл Семенівка та Леляки Баришівського району на громадських слуханнях ухвалили рішення про приєднання до Студениківської ОТГ

Об этом сообщает http://dvsslco24.org


Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Студениківська об’єднана територіальна громада " у Facebook.


Проте, цей вибір не був легким для жителів сіл, оскільки одна частина хотіла приєднання до Студеників, інша – до Березані. На зборах виступали сільський голова Семенівки Микола Кочерга, який дав коротку характеристику ситуації вибору, та голова Студениківської ОТГ Марія Лях, яка розповіла про результати діяльності за два роки існування громади.


Від Березанської ОТГ слово тримав голова громади Володимир Тимченко, який зазначив, що не має


Відтак, "за" приєднання до Студениківської ОТГ проголосувало – 179 жителів, "проти" – 101. Крім цього, було проведено позачергову сесію Семенівської сільської ради, яка підтримала рішення громади про приєднання до Студениківської ОТГ.


, – зазначила голова Студениківської ОТГ


Також нагадаємо, що на 59 сесії Обухівської міської ради мали розглядати питання щодо надання згоди приєднання сіл Старобезрадичівської сільської ради до Обухівської міської ОТГ, але цього не сталося.




Джерело статті: “http://mykyivregion.com.ua/2020/01/28/do-studenikivskoyi-otg-priyednalosya-she-dva-sela-foto/”

©1info.net