“Мерзоти в шубах”: топ-чиновниці з Криму осоромилися перед пенсіонерами

В окупованому Криму, чиновниці вирішили провідати ветеранів, які пережили блокаду Ленінграда. В якості подарунку жінки принесли пенсіонерам батон.

Об этом сообщает http://chernigiv.top

Про це пишуть користувачі соцмереж.

Але не лише це осоромило чиновниць. Жінки відвідали 11 квартир в місті Керч у яких жили пенсіонери. Звісно, такий “хутряний бомонд” не сильно сподобався власникам квартир. Адже на фоні чиновниць, пенсіонери виглядали ще більш нещасними.

Білий батон, який принесли чиновниці в якості гостинця, вони назвали “символічним хлібом”. Адже він був дуже важливим в ті часи, коли не було що їсти. Крім хліба, жінки вручили пенсіонерам медалі «Почесна грамота Керченської міської ради».

Цікавим фактом було також те, що жінки у квартирах стареньких не знімали з себе свої шуби. Постає питання: соромилися чи дуже поспішали?

Користувачі Мережі одразу ж відреагували на таку витівку чиновниць. Читачів обурив зовнішній вигляд жінок та гостинці, які вони принесли пенсіонерам.

«Крим. Окупанти в Керчі відправили делегацію “чиновниць” у шубах до 11 людей похилого віку, які, як зазначається, “пережили блокаду Ленінграда”. Баби в шубах подарували бідним пенсіонерам по батону і нашвидку зробленій медальці. Шуби і батон, батон і шуби…», – пише в Твіттері Кримський бандерівець.

«Я навіть не знаю що сказати… це не вкладається в голові……. найстрашніше, що ці мерзоти в шубах навіть не усвідомлюють, наскільки вони бридкі і мерзенні… тим більше коли роблять це на камеру…!!!», «Керч…. +11….одягти шубу як раз саме те в таку холодригу», «Нові «бобрихи» пропіарилися?», «Яка гидота», «Ну мета цього заходу явно не бабусі і їх вшанування…..», – пишуть у коментарях.

Нагадуємо, Російський Мінтранс перекрив рух через Керченську протоку – обмеження діятимуть чотири доби.



Джерело статті: “https://vgolos.com.ua/news/merzoty-v-shubah-top-chynovnytsi-z-krymu-osoromylysya-pered-pensioneramy_1158854.html”

©1info.net