У Вінниці відкриють ресторан швидкого харчування KFC


  • Михайло КУРДЮКОВ
  • 0
У Вінниці відкриють ресторан швидкого харчування KFC
  • Заклад, що з’явиться у нашому місті стане тридцятим в Україні і першим у Вінниці. Коли саме відбудеться відкриття наразі невідомо.

Про те, що у нашому місті відкривається KFC йдеться на сайті RAU (Асоціація рітейлерів України). У своєму матеріалі вони посилаються на прес-службу ТРЦ «Мегамолл».

Об этом сообщает http://strannoe.info

«Підписаний договір з KFC — міжнародною мережею ресторанів громадського харчування, другою за торговим оборотом мережею кафе в світі, яка поступається лише компанії McDonald’s. У ТРЦ Мегамолл буде представлений єдиний в місті і регіоні ресторан».


Kentucky Fastfood Center (KFC) — американська мережа ресторанів швидкого харчування, що спеціалізуються на стравах із курятини. Заснована в 1952 Гарландом Сандерсом. З 1997 мережа належить великій ресторанній компанії «Yum! Brands», що володіє такими брендами, як «Pizza Hut» і «Taco Bell». Нині мережа KFC представлена ​​в 110 країнах світу — це більше 16 000 точок, в яких щодня обслуговуються близько 12 000 000 клієнтів. Головний офіс знаходиться в Луїсвіллі, штат Кентуккі.


Опитування

Чи задоволені ви такою звісткою?


Джерело статті: “https://vn.20minut.ua/Podii/u-vinnitsi-vidkriyut-restoran-shvidkogo-harchuvannya-kfc-11024816.html”

©1info.net