Усього 84 бали від DxOMark для Redmi Note 8 Pro: 64 Мп не допомогли


Фахівці лабораторії DxOMark провели тестування основної камери смартфона Redmi Note 8 Pro. Незважаючи на головний датчик із розширенням 64 Мп, гаджет демонструє результат нижче середнього і отримує сумарну оцінку камери у 84 бали: 87 балів за фото і 78 балів за відео.

Об этом сообщает http://allbiznes.net

Головна претензія до камер Redmi Note 8 Pro – недолік дрібних деталей на знімках будь-якого формату.

Фахівці DxOMark відзначили обмежений динамічний діапазон, який призводить до суттєвих проблем при зйомці в складних висококонтрастних сценах. Відсутність телеоб’єктива створює труднощі при спробі зробити якісне фото в режимі наближення, фотографії виходять низької якості, відзначили експерти.

Ширококутний об’єктив демонструє непогані кути огляду, але через відсутність підтримки динамічного діапазону знімки мають низьку деталізацію. Крім того, автофокус працює швидко і точно тільки при достатньому освітленні.

До плюсів фотозйомки на Redmi Note 8 Pro фахівці DxOMark віднесли непоганий результат фотозйомки зі спалахом і точне промальовування цільового об’єкта при зйомці боке.

Що стосується відео, то при яскравому освітленні та за умови, що сцена статична, кольори виходять яскраві і приємні, а деталізація залишається на високому рівні. Однак, у більш темних сценах спостерігається дисбаланс білого кольору, а також виникають цифрові шуми. Є й помітні помилки з фокусуванням. Що є плюсом, так це можливість Redmi Note 8 Pro писати відео в 4K при 30 кадрах на секунду.

Redmi Note 8 Pro має чотири задні камери, основна з яких на 64 Мп з діафрагмою f / 1,9. Також, є 8-мегапіксельний надширококутний об’єктив, 2-мегапіксельний макро-датчик і 2-мегапіксельний датчик глибини.

Facebook Comments

Джерело статті: “https://tehnofan.com.ua/2020/01/29/just-84-points-from-dxomark-for-redmi-note-8-pro-64-megapixels-did-not-help/”

©1info.net