«Образа і злість»: Остапчук відреагував на відверте інтерв’ю екс-дружини про розлучення

Володимир Остапчук

Український телеведучий Володимир Остапчук вперше прокоментував відверте інтерв’ю його колишньої дружини Олени Войчук про розлучення.

Об этом сообщает http://russian-time.com

Так, на своїй сторінці в Instagram Остапчук написав пост, в якому заявив, що рішення екс-дружини розповісти про їхнє розставання – це жіноча образа і злість.

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук

Instagram @vova_ostapchuk

Новини
"Камон, подорослішайте": учасник "Танців з зірками" розпалив серед українців суперечки заявою про розлучення

"Для мене так само, як і для вас стало повним шоком це відео. Я ніколи не хотів би, щоб особисті відносини двох людей обговорювала вся країна. Всі ці 5 місяців до сьогоднішнього дня я не поширювався з приводу нашого розлучення і до сих пір вважаю , що від такого повороту найбільше постраждають наші любі дітки. Але я можу зрозуміти і в якійсь мірі виправдати такий емоційний вчинок Олени. Це жіноча образа і злість. Тому що ми знайомі з 17 років, тому що ми були разом майже 14 років і, можливо, вона ще не звикла до нового статусу і самостійного життя. Ось і зважилася на відчайдушний крок", – заявив Остапчук.

Володимир Остапчук та Олена Войченко

Володимир Остапчук та Олена Войченко

Instagram @vova_ostapchuk

Володимир Остапчук з дітьми

Володимир Остапчук з дітьми

Instagram @vova_ostapchuk

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що екс-дружина Володимира Остапчука Олена Войченко розповіла про численні зради шоумена, які і стали причиною розлучення пари.

Не пропусти блискавку! Підписуйся на нас в Telegram



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/show/people/obraza-i-zlist-ostapchuk-vidreaguvav-na-vidverte-intervyu-eks-druzhini-pro-rozluchennya.htm”

©1info.net