Шабаш за наказом Зеленського: розгляд земельного закону перетворено у фарс і фейк — Тимошенко

Сьогодні замість депутатів «Слуги народу» ви можете бачити лобістів і зрадників, а замість голови аграрного комітету — людини, яка хоче привласнити собі землю…

Об этом сообщает http://armrinvesting.com

За зачиненими дверима — без участі аграріїв і преси — влада проштовхує заздалегідь узгоджений з зарубіжними аферистами закон про розпродажу сільськогосподарської землі, який суперечить національним інтересам України.

Про це заявила сьогодні лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко під час брифінгу у Верховній Раді після засідання аграрного комітету, передає прес-служба партії (раніше сьогодні Юлія Тимошенко писала короткому про це у Фейсбуці — «Тимошенко: безсоромна влада форсує запуск продажу землі. Відео»).

«Те, що робиться зараз в аграрному комітеті, де по суті проводять фейковое засідання з фейковими голосуваннями і обговореннями — це ширма і заставка для того, що робиться у кулуарах.

Все це проводиться за дорученням президента України.

Тому відповідальність за весь цей шабаш, влаштований з розпродажем української сільськогосподарської землі, несе президент України», — підкреслила Юлія Тимошенко.

Вона зазначила, що аграрний комітет нахабно відхилив ті поправки «Батьківщини», які були спрямовані на захист українських чорноземів від іноземних монополістів і кредиторів.

Партія пропонувала дозволити людям продавати свої земельні паї тільки державі або місцевій громаді, заборонити іноземним банкам та кредитним установам купувати українську землю і надати пріоритетне право на викуп землі фермерам, які на ній працюють.

«Сьогодні замість депутатів «Слуги народу» ви можете бачити лобістів і зрадників, а замість голови аграрного комітету — людини, яка хоче привласнити собі землю, яка збиралася тоді, коли все було безконтрольне і безкарне», — обурилася Юлія Тимошенко.

Лідер партії закликала українців не припиняти боротьбу за власну землю і не допустити прийняття варварського закону.



Джерело статті: “http://povin.com.ua/272106-31-01.html”

©1info.net