Від порноактриси до нянь: спливло красномовне відео з Зеленським про Україну

Від порноактриси до нянь: спливло красномовне відео з Зеленським про Україну

У мережі красномовним роликом нагадали, наскільки кардинально змінилася риторика президента Володимира Зеленського з періоду його акторської кар’єри у "Кварталі 95" та під час виступу на економічному форумі в Давосі в січні 2020 року.

Об этом сообщает http://polit-mix.net

Так на відео, опублікованому на сторінці ragu_li в Instagram, йде нарізка фраз Зеленського під час чергового випуску "Кварталу", де він називає Україну "жебрачкою" і "героїнею німецьких фільмів для дорослих", а також просить не вкладати у країну інвестиції. Паралельно у ролику є вставки з його виступу у Давосі, де він уже закликає інвестувати в Україну (щоб подивитися, відео, доскрольте до кінця).

"Що таке Україна і чому в неї сьогодні вигідно викидати свої гроші? Перепрошую, вкладати!", "Ви даєте нам свої кошти, а ми їх вам потім не вертаємо!", "У нас новий рівень економіки! Ми дійшли до цього рівня – він називається "жербацтво"!, "Україна нагадує акторку з німецьких фільмів для дорослих – готова прийняти у будь-якій кількості з будь-якого боку!" – казав актор Зеленський у "Кварталі".

Від порноактриси до нянь: спливло красномовне відео з Зеленським про Україну

"Ми пропонуємо всім стати акціонерами успіху нової України..", "Наша філософія перетворити свої проблеми на власну силу…", "Ми сьогодні недоінвестовані та недолюблені…" – говорив уже президент Зеленський у Давосі.

"Люди, які все ще активно відстоюють квартальне "почуття гумору" і скетчі Зеленського, хоча, гадаю, навіть сам Зеленський уже зрозумів, як сам собі насрав на голову сценками, що тепер дивовижно переплітаються з реальністю. Не забувайте, у все, що ви ляпаєте колись, можливо, згодом доведеться вступити", – зазначив автор посту.

Нагадаємо, виступаючи на економічному форумі у Давосі, Зеленський заявив, що Україна стає стабільним і передбачуваним ринком зі значними можливостями для розширення бізнесу. Він повідомив, що країна готова говорити з великими західними партнерами щодо інвестування. Він ззаначив, що уже готова программа Investment nanny, завдяки якій кожному інвестору, яка приведе в Україну 100 млн доларів, уряд забезпечить окремий контракт із державою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Є люди, які все ще активно відстоюють квартальне "почуття гумору" і скетчі Зеленського, хоча, гадаю, навіть сам Зеленський уже зрозумів, як сам собі насрав на голову сценками, що тепер дивовижно переплітаються з реальністю. Не забувайте, у все, що ви ляпаєте колись, можливо, згодом доведеться вступити. . #рагулі #зеленський #зеленский #зепрезидент2019 #квартал95

Публикация от Рагу.лі (@ragu_li)

Як повідомляв OBOZREVATEL, у мережі знайшли відео виступу колишнього коміка і нинішнього президента України Володимира Зеленського на шоу "Вечірній квартал". Під час мініатюри він пародіював Петра Порошенка, який провів відпустку на Мальдівських островах.

Підписуйся на наш Telegram. Отримуй тільки найважливіше!



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/politics/vid-pornoaktrisi-do-nyan-splivlo-krasnomovne-video-z-zelenskim-pro-ukrainu.htm”

©1info.net