Ще 10 телеканалів можуть закодувати супутниковий сигнал

Ще 10 телеканалів можуть закодувати супутниковий сигнал
Ще 10 телеканалів можуть закодувати супутниковий сигнал

10 українських телеканалів, які не входять до медіагруп, найближчим часом можуть закодувати свій супутниковий сигнал, серед них — MusicBox, Xsport, "Трофей", "Терра", "Наука", "Фауна", "Кус-Кус", "36.6", "Дача" та "Епоха".

Об этом сообщает http://profitsupernet.com

Про це повідомляє "Телекритика" з посиланням на представників перерахованих телеканалів.

Зокрема, генпродюсер MusicBox Сергій Кобель у коментарі виданню підтвердив дату кодування — 1 березня.

Водночас прес-служба каналу Xsport зазначила, що рішення про кодування вже ухвалене, коли саме це станеться, повідомлять згодом.

"Директор PayTV-напрямку Film.UA Наріман Гусейнов повідомив, що група веде "певну роботу" у питанні кодування "Кус-Куса", "36.6", "Дачі" та "Епохи", — пише "Телекритика".

За словами генпродюсера групи "Континент ТБ" ("Трофей", "Терра", "Наука" та "Фауна") Андрія Медведя, канали будуть закодовані найближчим часом.

Раніше повідомлялося, що чотири медіагрупи — StarLightMedia, "1+1 медіа", "Медіа Група Україна" та "Інтер медіа груп" — у ніч на 29 січня закодували сигнал своїх 22 телеканалів на супутнику.

В Україні працюють два великих супутникових оператора — Viasat і Xtra TV. Щоб мати можливість користуватися послугами цих компаній, абоненти "Відкритого супутника" повинні встановити провайдерский приймач і щомісяця платити абонентську плату. У відкритому доступі залишаться регіональні, нішеві і ще ряд телеканалів. Їх близько 40.


Джерело статті: “https://molbuk.ua/news/192238-sche-10-telekanaliv-mozhut-zakoduvaty-suputnykovyy-sygnal.html”

©1info.net