Москва в шоці: Помпео у Мінську втішив Лукашенка обіцянкою 100-відсоткового захисту США від «гібридної» атаки Росії

Не дарма Бацька заради високого американського гостя відмовився від візиту до Путіна

Сполучені Штати Америки готові забезпечити Білорусь нафтою на 100% за конкурентними цінами. Про це Держсекретар США Майкл Помпео заявив в Мінську після переговорів з президентом Білорусі Олександром Лукашенком, повідомляють з посиланням на білоруське державне інформагентство БЕЛТА.

Об этом сообщает http://vnk2.top

"Ми провели тривалу бесіду з економічних питань. Пан Лукашенко сказав, що у білорусів є своя країна — суверенна і незалежна, і вони не можуть бути частиною будь-якої іншої держави. Сполучені Штати Америки хочуть допомогти Білорусі бути суверенною державою, — підкреслив держсекретар. — Наші виробники енергоресурсів готові забезпечити вас необхідною нафтою на 100% за конкурентними цінами. Ми найбільші виробники енергоресурсів у світі. І все, що вам потрібно, — звернутися до нас".

Помпео також відзначив успішне співробітництво між країнами в сфері безпеки, яке, розраховує він, буде ще більше розширюватися.



Джерело статті: “https://patrioty.org.ua/politic/moskva-v-shotsi-pompeo-u-minsku-vtishyv-lukashenka-obitsiankoiu-100-vidsotkovoho-zakhystu-ssha-vid-hibrydnoi-ataky-rosii-313942.html”

©1info.net