ЗМІ: Холодницький подав у відставку

Офіційного підтвердження даної інформації поки немає

Об этом сообщает http://n-t-l.net

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький написав заяву про відставку 2 лютого 2020 року. Про це у своєму Telegram-каналі написав екс-нардеп Ігор Мосійчук, посилаючись на свої джерела в САП.

«Це старт перевантаження антикорупційних органів. І якщо днями у відставку не подасть директор НАБУ Артем Ситник, то його просто звільнять. Можливо навіть зі скандалом!» — додав Мосійчук в своєму повідомленні.

Нагадаємо, в березні 2019 року тодішній посол США в Україні Марі Йованович закликала українську владу звільнити голову Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницкого з-за втрати довіри у боротьбі з корупцією. Вона заявила, що для того, щоб забезпечити цілісність антикорупційних установ, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повинен бути замінений.

У той же час, антикорупційний прокурор Назар Холодницький відмовився коментувати слова посла США Марі Йованович. Він назвав цю заяву «неприпустимим втручанням у внутрішні справи іншої держави».



Джерело статті: “http://povin.com.ua/272757-02-02.html”

©1info.net