У департаменті ЖКГ Луцькради – нові призначення


У департаменті житлово-комунальгого господарства – ротації.

Об этом сообщает http://betterlivinggreentoday.com


Відповідно до розпорядження в.о. міського голови Григорія Пустовіта, Лілію Нестерук перевели на посаду заступника начальника відділу інформаційної політики та діловодства департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради з посади головного спеціаліста відділу інформаційної політики та діловодства цього ж департаменту.


Також Лілії Нестерук присвоїли 10-й ранг посадової особи місцевого самоврядування і встановили надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.


А Валентину Андрущенко перевели на посаду заступника начальника відділу по експлуатації та ремонту житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради з посади інженера, головного спеціаліста цього ж відділу.


Їй також присвоїли 10-й ранг посадової особи місцевого самоврядування і встановили надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:


  • Янгол, лавки і пісочниці: у Луцьку департамент ЖКГ "спихнув" елементи благоустрою
  • У справі головного комунальника Луцька зачитали обвинувальний акт
  • Головний комунальник Луцька написав заяву на звільнення


Джерело статті: “https://konkurent.in.ua/publication/52235/u-departamenti-zhkg-lutskradi-novi-priznachennya/”

©1info.net