Разумков нагадав депутатам, що зі зручних крісел Ради можна опинитися знову ближче до людей

Про це він сказав на засіданні погоджувальної ради 3 лютого.

Об этом сообщает http://kompr2.top

«Хотів би звернутись до всіх народних депутатів, що б ми іноді більш зважено ставились до того, що ми говоримо. Не лише під час ефірів, але і під час спілкування з людьми», — наголосив Разумков.

«Думаю, що багато з тих, хто сьогодні працює у Верховній Раді, поділяти ту позицію, що іноді складається враження, що коли людина потрапляє у ВР — то клімат стає інший якийсь, вакуум, і люди починають жити в якісь іншій реальності, відірвані від суспільства, відірвані від людей і від проблем, які є у людей», — додав він.

Спікер парламенту також порадив депутатам не забувати, що ситуація може швидко змінитись — і зі зручних крісел Верховної Ради можна опинитися знову ближче до людей.

Він також порадив усім «частіше спілкуватися з людьми, чути їхні проблеми, і якщо є можливість намагатися допомагати їх вирішувати»

«Треба притримуватись того, що ми обіцяли людям, що Верховна Рада 9 скликання буде іншою, а не такою, про яку сьогодні багато що говорять у соцмережах і ЗМІ», — нагадав депутатам спікер.

Водночас Разумков зазначив, що у депутатів, як і в усіх людей є право робити помилки, але відповідальність на парламентарях більша.



Джерело статті: “https://hromadske.ua/posts/spiker-radi-nagadav-deputatam-sho-zi-zruchnih-krisel-radi-mozhna-opinitisya-znovu-blizhche-do-lyudej”

©1info.net