UFW: сорочки-пуховики і яскраві принти в колекції бренду IDoL.

UFW: сорочки-пуховики і яскраві принти в колекції бренду IDoL.
UFW: сорочки-пуховики і яскраві принти в колекції бренду IDoL.

В рамках 46-ого Ukrainian Fashion Week український дизайнер чоловічого одягу і засновник бренду IDoL. Серж Смолін представив нову колекцію FW’ 20-21. Створюючи осінньо-зимову лінійку, Смолін надихався азійською fashion-урбаністикою і трансформацією моди під впливом східного міста XXI століття.

Об этом сообщает http://dengimira.org

Коллекция бренда IDoL._20

Колекція отримала назву Money як символ взаємин світових економік, зокрема боротьби американської та китайської. Лінійка дизайнера транслює те, який під впливом цих факторів має вигляд сучасний споживач.

Коллекция бренда IDoL._1

Колекцію на показі представили не лише моделі-чоловіки, але й дівчата, адже речі Смоліна вже давно припали до душі жінкам. Моделі дефілювали у довгих вовняних пальтах, легких пуховиках з курточного нейлону, які імітують чоловічі сорочки, жилетках, строгих костюмах і штанях, кардиганах, які були одягнені поверх пальт.

Коллекция бренда IDoL._4
Коллекция бренда IDoL._6
Коллекция бренда IDoL._2

Автором ідеї перфомансу виступив Серж Пає, режисером – стиліст Кирило Савченко, а sound-дизайнером – композитор Kharaktic.

Коллекция бренда IDoL._18

"Всі чекали від мене костюмів, але їх в лінійці всього три. І їх я вперше показав на жіночій фігурі, демонструючи те, що зараз вже жінки керують світом, а чоловіки стають слабшими. Нинішнього сезону я представив мобільність, трансформацію і зручність, які для мене вийшли на перший план. Я взяв класичну сорочку, але подав її як пуховик, а в класичному пальті відрізав рукава і спинку, перетворивши її у фартух", — розповів Смолін.

Коллекция бренда IDoL._15
Коллекция бренда IDoL._16

Колекція підкреслена яскравими принтами S. Payet на білих футболках. Всі луки виконано у холодній гамі: чорно-білій із застосуванням хакі і деніму. Серед матеріалів переважають щільне камвольне хутро, куртковий нейлон і легка болонья.

Коллекция бренда IDoL._12
Коллекция бренда IDoL._3

Доповнювали образи IDoL. на подіумі моделі з нової лінійки New Balance та шкарпетки Feeelings, розроблені спеціально для показу в трьох варіаціях: з логотипом IDoL. у поєднанні з класичними ромбами, з двоколірним орнаментом у яскравих відтінках, а також з незвичайними, креативними принтами.

Коллекция бренда IDoL._13
Коллекция бренда IDoL._11

Гостями показу стали Ірина Данилевська, Олексій Гладушевський, Соня Забуга, Катя Кулик, Вадим Медведєв, Наталія Листопад, Рома Тимофєєв, Олексій Нілов, Ольга Дашкієва, Ірина Мальцева, Андрій Чорновоіл, Вінсент Амурський, Людмила Лютіна, Гюзель Насалик, Леся Блага, Марія Бурмака, Регіна Вербицька, Наталя Кінзерська, Даша Суворова, Олена Вінярська, Вадим Яцун, Алекс Захарчук та багато інших.

Фотогалерея Показ колекції FW’ 20-21 бренду IDoL. на Українському тижні моди (20 фото)


Джерело статті: “https://tsn.ua/lady/moda/pisk-mody/ufw-sorochki-puhoviki-i-yaskravi-printi-v-kolekciyi-brendu-idol-1485345.html”

©1info.net