Автоматичні пробовідбірники зерна – інноваційні розробки від українського виробника**


Пробовідбірники зерна від компанії «Екотек технолоджі» — це робота 24/7 в українських кліматичних умовах. Підвищені технічні характеристики і посилена конструкція обладнання для безперебійної роботи. Повний гідропривід, європейські комплектуючі, оцинкована сталь і жирна стандартна комплектація пробовідбірника дозволять Вашому підприємству вийти на новий рівень автоматизації виробництва та заробляти більше.

Об этом сообщает http://publicdomainpayday.com

Пробовідбірники від компанії «Екотек технолоджі» — надійність гарантована виробником.

Автоматичні пробовідбірники від компанії «Екотек технолоджі» виготовлені за європейськими стандартами якості і на 30-50% дешевше за європейські аналоги.

ecotec1

Автоматичний пробовідбірник на рейці «ECOTEC RAIL»:

Пробовідбірник "ECOTEC RAIL» — це найвигідніше і оптимальне рішення для приймання зерна елеваторами, ХПП, КХП, ККЗ і т. д. Рейкова конструкція пробовідбірника дозволяє швидко здійснити відбір проби в довгомірній вантажівці з нарощенними бортами, зерновозів з причепами, і автопоїздів без їх переміщення.

Автоматичний пробовідбірник на стійці «ECOTEC STANDART»:

Пробовідбірник "ECOTEC STANDART" — доступне, перевірене рішення для умов цілодобової роботи і в широкому інтервалі температур. Пробовідбірник "ECOTEC STANDART» сконструйований з підвищеним запасом міцності конструкції, приводів для безперебійної роботи 24/7.

Автоматичний пробовідбірник на стійці «ECOTEC LEGO» з можливістю подальшої модернізації в «ECOTEC RAIL»:

Пробовідбірник "ECOTEC LEGO» — це інноваційна розробка нашої компанії. Якщо в технологічному процесі роботи вашого підприємства виникне необхідність в швидкому відборі проб з автотранспорту з довгим кузовом або з причепом, завжди є можливість провести модернізацію пробовідбірника «ECOTEC LEGO» в «ECOTEC RAIL». При модернізації будуть встановлені дві додаткові опори (колони), рейки і обладнання переміщення каретки агрегатного блоку по рейці.

Залиште заявку для отримання докладної інформації: https://ecotec.pro/kontakty/

Переконайтеся в якості нашої продукції особисто, відвідавши наш стенд № 2С235 на міжнародній агропромисловій виставці «Зернові технології 2020», яка буде проходити з 18 по 20 лютого в м Київ.

Виробнича компанія ТОВ «Екотек технолоджі»:

Україна, 49008, м Дніпро, Дніпропетровська обл., Вул. Робоча 23-В

Моб .: +38 (093) 573 33 73

Моб .: +38 (097) 338 08 30

Mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її./kontakty/" target="_blank" rel="nofollow" charset="utf-8">

Web: www.ecotec.pro

Також читайте: «Вартість оренди сільгоспземлі в Вінницькій області на рівні Східної Німеччини»: член Академії економічних наук України

Фото надано "Екотек технолоджі"

** на правах релами


Джерело статті: “http://vlasno.info/ekonomika/3/biznes/item/34464-avtomatychni-probovidbirnyky-zerna”

©1info.net