Сергій Боярчуков назвав ключову ідею СРО

Сергій Боярчуков назвав ключову ідею СРО
Сергій Боярчуков назвав ключову ідею СРО

Ключова ідея, першочергово покладена в основу саморегулівної організації арбітражних керуючих, — об’єднати ринок, вважає голова Ради АК Києва Сергій Боярчуков.

Об этом сообщает Футляр от виолончели


Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація в Україні» із посиланням на інтерв’ю Боярчукова «Асоціації правників України».

«Тепер перед нами стоїть нова амбітна задача — використовувати цю єдність на повну для примноження престижу нашої професії», — каже він.

На думку Боярчукова, ремесло арбітражного керуючого існувало давно. Це був певний інструмент, який використовували всі юридичні компанії, різні банки та клієнти для досягнення власних цілей.

«Багато з арбітражних керуючих, які мають свідоцтва, тримають їх у столі «про всяк випадок». Тим не менш, на з’їзд прибуло понад 600 осіб з усієї України. Це суттєвий показник. Люди відволіклися від власних справ і без усіляких преференцій просто взяли та приїхали. Задля участі у фундації чогось нового, розвитку професійної спільноти. Це — шалений успіх ідеї», — вважає Сергій Боярчуков.



Джерело статті: “http://bankruptcy-ua.com/news/13710”

©1info.net