ДАЇшники складали по 10 протоколів на годину проти «автомайданівців»

У Святошинському суді Києва дослідили рапорти інспекторів ДАЇ, які вони складали відносно учасників "Автомайдану" під час Революції Гідності. Про це інформує журналіст INSIDER.

Об этом сообщает Преступная Россия


Прокурор Тетяна Сергеєва зазначила, що інспектори ДАЇ складали службові документи щодо активістів доволі швидко. Так, один із них, Олександр Сологуб, майже за годину склав 10 протоколів.


Швидкість формування таких документів у нього часом доходила до двох протоколів за хвилину.


"Зафіксовано час, коли Сологуб оформлював документи. Це 13-05, 13-10, 13-16, 13-22, 13-38, та двічі 13-39. За одну хвилину він зупинив два автомобілі", — сказала Сергеєва.


Натомість сторона захисту продовжує притримуватися позиції, що протоколи оформлені не належним чином, а тому їх не можна сприймати як офіційні документи.


Тоді як обвинувачення наполягає, що це і є фальсифікуванням документів, аби перешкодити масовим акціям протесту. Нагадаємо, у справі 19 працівників колишньої Київської ДАІ.


Втім, лише двоє — Тищенко та Опанасенко — були керівниками, всі інші — підлеглими та виконавцями.


Внаслідок складання ними протоколів на активістів "Автомайдану", деяких з активістів було позбавлено водійських прав за рішеннями суду. Усі 19 осіб обвинувачуються у наданні вказівок та їх виконанні про переслідування учасників "Автомайдану" шляхом незаконного складання протоколів про адмінпорушення. У разі ухвалення обвинувального вироку їм загрожує до 5 років покарання.


Підписуйтесь на наш новий телеграм-канал: https://t.me/theinsider_ua



Джерело статті: “http://www.theinsider.ua/politics/dayishnyky-skladaly-po-10-protokoliv-na-hodynu-proty-avtomaydanivtsiv/”

©1info.net