Вбивство Ноздровської: суд відклав розгляд через неявку адвоката

У вівторок, 10 березня, Шевченківський суд Києва у справі вбивства юристки Ірини Ноздровської відклав розгляд. Про це інформує Insider із зали суду.

Адвокат оьвинуваченого Россошанського подав клопотання про відкладення розгляду у зв’язку із участю в іншому судовому засіданні. Сам Россошанський заявив, що без захисника брати участь у засіданні не бажає. Прокурори також висловили думку, що без захисника продовжувати слухання неможливо.

Відтак, суддя ухвалив відкласти засідання на 19 березня.

Нагадаємо, Россошанського обвинувачують в умисному вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

В ході досудового розслідування отримані висновки судово-медичної експертизи, які вказали на численні ножові поранення у потерпілої.

Зазначимо, тіло Ірини Ноздровської у селі Демидів Київської області знайшли 1 січня.

Уже 8 січня правоохоронці повідомили про затримання підозрюваного у вбивстві жінки — Юрія Россошанського. Він є батьком Дмитра Россошанського, якого в травні 2017 року засудили до 7 років позбавлення волі за скоєння ДТП, у якому загинула сестра Ірини Ноздровської.

Ноздровська кілька років займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатінської, яку 30 вересня 2015 року у селі Демидів на смерть збив племінник глави суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

Об этом сообщает Руспрес

Підписуйтесь на наш новий телеграм-канал: https://t.me/theinsider_ua


Джерело статті: “http://www.theinsider.ua/politics/vbyvstvo-nozdrovskoyi-sud-vidklav-rozhlyad-cherez-neyavku-advokata/”

©1info.net