Пандемія в США привела до зростання популярності незвичайних продуктів

Ковбасні вироби із замінника м’яса

Пандемія коронавирусу привела до несподіваного зростання популярності замінників м’яса та закриття багатьох боєнь в США.

Об этом сообщает Устав

Проведені дослідження маркетингової компанії Nielsen показали, що американці стали купувати рослинних аналогів м’яса на 200% більше, ніж рік тому.

Хоча асортимент таких продуктів поки ще досить вузький, але багато експертів вважають, що епідемія Covid-19 стала поштовхом для цієї тенденції, повідомляє видання Kedem.

Ковбасні вироби із замінника м’яса

Ковбасні вироби із замінника м’яса

Getty

Серед головних переваг розвитку цього бізнесу фахівці називають меншу залежність від робочої сили при виробництві рослинного білка і менш трудомісткий процес в порівнянні з виробництвом свіжого м’яса.

На тлі цього деякі компанії, що займаються виробництвом рослинного м’яса, звертають увагу на те, що пандемія коронавирусу вказала людям на зв’язок між здоров’ям та споживанням м’яса тварин, надавши можливість зробити вибір на користь вегетаріанства.

Як повідомляв OBOZREVATEL, після термічної обробки буряк, томати, болгарський перець і ряд інших продуктів не тільки змінюють свій смак і консистенцію, але у них істотно знижується частка вітамінів та інших корисних речовин.

Підписуйся на наш Telegram. Отримуй тільки найважливіше!

Читайте всі новини по темі "живлення" на сайті "OBOZREVATEL".



Джерело статті: “https://food.obozrevatel.com/ukr/news/pandemiya-v-ssha-privela-do-zrostannya-populyarnosti-nezvichajnih-produktiv.htm”

©1info.net