Госпіталь Міноборони в Улан-Уде, зданий Путіну, виявився недобудованим

Госпиталь Минобороны в Улан-Удэ, сданный Путину, оказался недостроенным
Госпиталь Минобороны в Улан-Удэ, сданный Путину, оказался недостроенным

Медичний центр Міноборони РФ в Бурятії, призначений для хворих коронавірусом, виявився недобудований, хоча військові доповіли президенту РФ Володимиру Путіну про здачу об’єкта, пише «Тайга.Інфо» з посиланням на повідомлення депутата Народного Хуралу Бурятії Баїра Цыренова.

Об этом сообщает Russiangate

За інформацією депутата, госпіталь, про завершення будівництва якого повідомили президенту по відеозв’язку ще 15 травня, досі не зданий в експлуатацію. Всередині будівлі тривають оздоблювальні роботи, обладнання не змонтовано. Про це депутат повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Цыренов зазначив, що готує запити за фактами заяв, які можна вважати помилковими, зокрема про перевірку актів прийому-передачі та інших документів, пов’язаних зі здачею об’єкта.

Видання зазначає, що про здачу госпіталю офіційно оголосив глава Бурятії, секретар реготделения «Єдиної Росії» Олексій Цыденов. Сюжет про відкриття показали «Перший канал» і телеканал «Росія», проте у відеоряді будівля показували тільки зовні. Спочатку медцентр в Улан-Уде планувалося здати до 30 квітня, пізніше терміни були зрушені до 15 травня із-за спалаху коронавіруса на об’єкті під час будівництва.



Джерело статті: “http://povin.com.ua/295613-04-06.html”

©1info.net