«Діагностували лімфому Ходжкіна четвертої стадії»: конотопчанка Інна Зубко потребує допомоги


У 34-річної конотопчанки Інни Зубко діагностували лімфому. Лікарі дають позитивні прогнози, але сім’я потребує коштів на вартісні курси хімієтерапії.

Об этом сообщает РуссианГейт

«Мені діагностували лімфому Ходжкіна четвертої стадії з ураженням печінки та кісткового мозку. З 18 по 22 квітня перебувала на стаціонарі в Київському міському клінічному онкологічному центрі на вул. Верховинна, 69, де мені зробили біопсію лімфовузла та взяли пункцію кісткового мозку. ПЕТ-КТ я зробила і результат вже готовий, дослідження ІГХ також готове. У вівторок чекаю на консультацію онколога та хіміотерапевта», — зазначає на своїй сторінці у Фейсбуці Інна Зубко.

Як розповіла мама Інни Надія Лещенко, хвороба проходить безсимптомно, а лікарі дають позитивні прогнози. Ще невідомо, скільки курсів хімієтерапії буде потрібно, але орієнтовно один коштує 60 тис₴ Для сім’ї сума є непідйомною, а на збори мають щонайменше тиждень.

Рахунки для допомоги в лікуванні:

Приват Банк: 4149 4991 1955 3566 (Зубко Інна Анатоліївна)

konotop.city


Джерело статті: “http://debaty.sumy.ua/news/inna-zubko-misto-diagnostuvali-limfomu-hodzhkina-chetvertoyi-stadiyi-konotopchanka-inna-zubko-potrebuye-dopomogi”

©1info.net