Любить леопард: два нових стильних луки Майлін Клас

Любить леопард: два нових стильних луки Майлін Клас
Любить леопард: два нових стильних луки Майлін Клас

Два дні поспіль дівчина потрапляє в об’єктиви вуличних фотографів, демонструючи образи в леопарді. Сьогодні на Майлін були леопардові штани, які вона поєднала з чорною футболкою з принтом і грубими шкіряними черевиками на шнурівці.

Об этом сообщает РуссианГейт

Майлин Класс_2

Через плече у Майлін висіла невелика біла сумка від Chanel, на шиї було кілька підвісок, а на обличчі великі сонцезахисні окуляри. Волосся Клас було розпущене і розвивалося легкими кучерями, а макіяж був у нюдових кольорах.

Вчора Майлін Клас виходила в світ в леопардовій блузці, чорному жакеті і укорочених чорних штанах в поєднанні з бежевими замшевими туфлями-човниками на підборах і цією самою сумкою від Chanel. На обличчі у Майлін знову були ті самі сонцезахисні окуляри, а на зап’ястях золотий браслет і великий годинник.

Майлин Класс_1

А як вам образи Майлін в леопарді? До речі, знаменитість також любить носити сарафани, а влітку – це дуже зручний варіант вбрання практично для будь-якого виходу.

Читайте також: В шкарпетках під шльопанцями і на леопардовому скутері: дизайнера Стефано Габбана сфотографували папараці

Фотогалерея Стильні образи Майлін Клас (21 фото)


Джерело статті: “https://tsn.ua/lady/news/show-biznes/lyubit-leopard-dva-novih-stilnih-luki-maylin-klas-1560594.html”

©1info.net