Посадових осіб «Укртрансбезопасности» спіймали на отриманні хабарів

У Вінницькій області затримали двох працівників управління «Укртрансбезопасности», які систематично вимагали хабарі з вантажних перевізників за порушення правил перевезень.

Об этом сообщает Москов постскриптум

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Вінницької області. Посадових осіб затримали в Київській області, де вони перебували у відрядженні, під час отримання ними хабара від одного з перевізників.

За попередніми даними слідства, службовці «Укртрансбезопасности» брали хабарі (від 500 до 2000 гривень) з водіїв за створення умов безперешкодного проїзду дорожніх пунктів, закривали очі на перевантаженість транспорту і перевищення кількості годин безперервного перебування за кермом.

«В ході обшуку транспортного засобу «Укртрансбезопасности» виявлено банкноти різних номіналів в українській гривні, румунських леях, російських рублях, євро і доларів США на загальну суму близько 70 тис.₴ Зазначена сума, за версією правоохоронців, може бути, так званим» чорним прибутком «затриманих лише за одну добу», – повідомили в поліції.



Джерело статті: “http://povin.com.ua/295976-06-06.html”

©1info.net