Потужна повінь змиває опори: На Росії обрушилася відразу два автомобільні мости (фото)

Стихійне лихо накрило Красноярський край РФ.

У Росії в результаті проливних дощів зруйнувалося ще два автомобільні мости. Про надзвичайну ситуацію в Красноярському краї Росії повідомляють російські інформаційні агентства з посиланням на прес-службу російського МВС, передають .

Об этом сообщает RuGate

Стало відомо, що в межах однієї ділянки дороги сталося руйнування відразу двох мостів. Російська влада уточнюють, що через руйнування мосту через річку Малий Кой порушено транспортне сполучення з п’ятьма населеними пунктами.

Фотографії зруйнованих мостів були опубліковані місцевими журналістами і рятувальниками. На першій фотографії можна помітити, як бетонні опори моста зруйнувалися і просіли в воду, потягнувши за собою вниз кілька секцій моста. Рясні опади викликали підвищення рівня води в річці Сейба, що вже ставало причиною масштабних затоплень в Росії.

На другій фотографії дощовий потік піднялася води просто змив частину моста вниз за течією.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Джерело статті: “https://ustymenkooleh.patrioty.org.ua/blogs/potuzhna-povin-zmyvaie-opory-na-rosii-obrushylasia-vidrazu-dva-avtomobilni-mosty-foto-331130.html”

©1info.net