Столичну владу і поліцію попросили перевірити законність будівництва ЖК White Lines

Столичну владу і поліцію попросили перевірити законність будівництва ЖК White Lines на вул. Васильківській, 1 в Голосіївському районі Києва. Серед іншого, будівництво здійснюється на земельних ділянках з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування закладів культурно-просвітницького обслуговування.

Об этом сообщает Компромат

Про це йдеться в матеріалі KV Телефонний спам. Рейтинг активності депутатів Київради (25-31 травня 2020 року).

Депутат Київради Ігор Мірошниченко (фракція “ВО “Свобода”) попросив Віталія Кличка та начальника ГУ Нацполиции в Києві Андрія Крищенко перевірити законність будівництво ЖК White Lines на вул. Васильківській, 1 в Голосіївському районі Києва, дотримання вимог земельного, містобудівного законодавства, державних будівельних норм і правил.

“За вказаною адресою Товариством з обмеженою відповідальністю “Анева Індастрі” ведеться будівництво багатоквартирних житлових будинків житлового комплексу “White Lines””, – йдеться у депутатському зверненні.

Мірошниченко зазначив, що на сайті житлового комплексу вже міститься інформація про продаж квартир незважаючи на те, що його будівництво здійснюється на земельних ділянках з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування закладів культурно-просвітницького обслуговування.

Крім того, за словами депутата, будівництво цього ЖК здійснюється навколо ДП “Національний центр Олександра Довженка”.

Як повідомляла KV, в Києві на вул. Метрологічної, 7, на місці гідрогеологічної станції Інституту геологічних наук Національної академії наук України невдовзі може розпочатися будівництво багатоквартирного житлового будинку. Ця гідрогеологічна станція 18 років тому була включена в число базових міжнародних гідрогеологічних станцій у системі ЮНЕСКО. Якщо почнеться будівництво, наша країна залишиться без унікального науково-дослідного об’єкта, який вкрай важливий для реалізації державної Водної стратегії, розробку якої нещодавно ініціював Рада національної безпеки і оборони.

Нагадаємо, 3 червня Шевченківський суд Києва наклав арешт на будівництво готелю за адресою вулиця Павлівська, 7-А. Раніше тут знаходився старовинний двоповерховий будинок, який кілька років тому забудовник зніс, щоб побудувати 8-поверховий готель всупереч цільовому призначенню ділянки і без необхідних дозвільних документів.



Джерело статті: “http://povin.com.ua/296060-07-06.html”

©1info.net