Внаслідок масштабної ДТП на трасі «Київ-Чоп» загинули четверо людей, серед яких 4-річна дитина (6 фото)

Увечері неділі, 7 червня, на трасі "Київ-Чоп" у селі Вересневе Рівненського району сталася аварія за участі вантажівки та трьох легковиків.

Об этом сообщает Москов постскриптум

Внаслідок ДТП загинули четверо людей, тоді як ще одного водія ушпиталили, повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Рівненській області.

Водночас за даними першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, попередньою причиною аварії є виїзд на зустрічну смугу руху.

"Водій, керуючи фурою Mercedes-Benz, який рухався зі сторони Рівного в напрямку Києва, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем Audi, який рухався прямо в зустрічному напрямку. Продовживши рух, фура зіткнулася з автомолем Chevrolet Aveo", — розповів правоохоронець.

Пізніше, за його словами, водій автівки "Таврія" зіткнувся з іще одним Audi, котрий, після удару, виїхав на зустрічну смугу.

Внаслідок аварії водій, а також троє пасажирів Chevrolet Aveo від отриманих травм загинули на місці. Травмованого водія Audi ушпиталили. За даними рятувальників, загиблих деблокували з автомобіля за допомого спецобладнання.

"Для 4 людей, серед яких 4-річна дитина, сьогодні була остання подорож", — написав Білошицький.

Нагадаємо, що 7 червня на трасі "Одеса-Київ" біля села Бурдівка водій BMW не впорався з кермуванням та зіткнувся з відбійником. Внаслідок ДТП загинув водій, ще троє осіб госпіталізовані.

Відео ліквідації наслідків ДТП на трасі Київ-Чоп де загинуло четверо людей 07 червня о 18:44 на автодорозі Київ-Чоп…

Опубліковано Головне управління ДСНС у Рівненській області Неділя, 7 червня 2020 р.

Четверо людських життів – така ціна порушення ПДР… Сьогодні у Рівненській області на 339 кілометрі траси М-06 (Київ –…

Опубліковано Олексієм Білошицьким Неділя, 7 червня 2020 р.


Джерело статті: “https://tsn.ua/ukrayina/vnaslidok-masshtabnoyi-dtp-na-trasi-kiyiv-chop-zaginuli-chetvero-lyudey-sered-yakih-4-richna-ditina-1561623.html”

©1info.net