«Єрмак шукав голоси за зняття Разумкова»: Лерос зробив гучну заяву

Депутат Гео Лерос, раніше оприлюднив резонансні «плівки Єрмака», тепер поділився новою порцією секретів, що стосуються Офісу президента.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

За словами Лерос, нинішній глава президентського Офісу Андрій Єрмак домагався усунення спікера парламенту Дмитра Разумкова.

«Єрмак вів переговори з представниками фракцій з приводу того, чи дадуть вони голоси за зняття Разумкова… Мені конкретна людина, представник однієї з фракцій сказав. Я вирішив уточнити в двох інших фракціях. Там підтвердили: так, були такі розмови… Знаю, що за зняття Разумкова фракції ОПЗЖ Єрмак пропонував крісло першого віце-спікера», — заявив Лерос в інтерв’ю Цензор.НЕМАЄ.

На думку Лерос, Єрмак, займаючись кадровими питаннями, вийшов далеко за межі закріплених у законі повноважень. Глава Офісу президента плавно стає справжнім віце-президентом України.

«Людина залазить в усі — кадрові призначення (від начальника Жеку у Києві до прем’єр-міністра), міжнародну політику і бізнес. Всі підім’яв під себе! — констатує Лерос. — Просто абсурд. Займися своєю справою, куди ти прийшов! Я не розумію, навіщо президенту взагалі потрібна людина з таким функціоналом?».



Джерело статті: “http://povin.com.ua/296299-09-06.html”

©1info.net