Кейт Міддлтон і принц Вільям опублікували нове фото з дітьми (фото)

Цей тиждень в Великобританії присвячений тим, хто готовий абсолютно безплатно жертвувати своїм часом, силами, ресурсами на благо інших, – волонтерам. З цієї нагоди Кейт Міддлтон і принц Вільям провели відеоконференцію з молодими добровольцями з усієї країни і розповіли про свою участь в подібних проектах. А тепер герцог і герцогиня Кембриджські опублікували в своїх соціальних мережах нове сімейне фото. На ньому Вільям з принцом Джорджем і принцесою Шарлоттою прямує до одного з будинків в Сандрінгемі. За нарядом Шарлотти уважні шанувальники відразу здогадалися, коли був зроблений цей кадр.

Об этом сообщает Устинов троллит

Ще в день народження принцеси Кейт Міддлтон публікувала серію її портретів в цій сукні: вони були зроблені під час участі сім’ї у волонтерському проекті, в рамках якого власноруч робили пасту, збирали пакети з продуктами і розвозили їх нужденним жителям Сандрінгемі, де знаходиться маєток герцогського подружжя – Анмер-холл.

“Ми підійшли до кінця #VolunteersWeek (“Тижня волонтерів”), і Герцог з Герцогинею Кембриджські з радістю діляться з вами новою фотографією, зробленою Герцогинею під час їх волонтерської ініціативи. У квітні Герцог, Герцогиня і їх сім’я відвідали самотніх пенсіонерів, які проживають на території Сандрінгему”, – йдеться в підписі до знімка.

: glianec.com

Підпишіться на групу «СВІДОК» у Facebook

Більше актуальних новин дивіться в програмі “Свідок” на телеканалі НТН по буднях – 8.30, 12.30, 16.30, 19.00, 23.15, і щосуботи о 19.00.



Джерело статті: “http://povin.com.ua/296316-09-06.html”

©1info.net