КВНщик, який думає, яку прикольну фішечку замутити, – Лінько про Зеленського і COVID-19



За понад рік президентства Володимир Зеленський не виробив державницької позиції і не зрозумів, що від його дій залежать життя мільйонів українців.

Об этом сообщает Репортер


Про це у прямому ефірі телеканалу “НАШ”, коментуючи заяву президента України Володимира Зеленського, розповів політик, член Радикальної партії Олега Ляшка, доброволець АТО Дмитро Лінько.


Раніше Зеленський розповів журналістам про те, що він хотів би захворіти на COVID-19 “щоб продемонструвати українцям, що це страшно”.


“Я хотів на собі пройти цей етап. Щоб людям було легше. Я запропонував нашим: «Давайте, я захворію, відразу мене ізолюємо на Банковій. І проживу це нормально». Щоб люди розуміли — це страшно, ти можеш захворіти, тобі погано. І я через себе це пропущу і покажу”, — розповів президент.


Попри те, що згідно з заявою президента стає незрозумілим, вважає він захворювання страшним або ні, Лінька турбує зовсім інше – той факт, що Зеленський досі не розуміє своєї відповідальності як президента і продовжує поводитися як шоумен.


“Доля юмору, звичайно є, але я особисто побачив дві новини. Одна хороша, а інша погана. Хороша новина – це те, що президент дуже часто говорить те, що думає. А погана в тому, що в голові його – абсолютний бардак. Як казав попередній прем’єр-міністр: “Там пустота і туман”. Ну більшого ідіотизму, ніж заразитися коронавірусом спеціально придумати було і годі. Але чого тут дивуватися? Всі ми бачили, як президент Зеленський послав міністра охорони здоров’я сидіти два тижні в карантині з людьми в Санжарах в самий разгар епідемії, сидіти і байдикувати. Тут таке сприйняття: не як Головнокомандувача чи керівника, від якого залежить доля мільйонів людей, а КВНщика, який думає, як прикольно було би прикольну штуку замутити чи фішечку, як він казав. І оці штучки-фішечки і різного роду незрозумілі для нас речі, як закон про першу леді – цим переповнений сьогодні український політикум, а от суті економічної, соціальної якоїсь, державницької немає, на жаль”, – переконаний Лінько.


“І це дуже прикро. І це погана новина, що наш президент, на жаль, за рік свого президентства не зрозумів, що від його дій, від його слів, від його думок залежить життя мільйонів українців. Він і досі сприймає це як веселу пригоду, в якій можна пожартувати, захворіти на коронавірус”, – резюмував політик.


Читайте також: Партії Ляшка і Тягнибока проходять у Верховну Раду, – опитування


загрузка…


Джерело статті: “https://informator.press/kvnshchyk-iakyy-dumaie-iaku-prykol-nu-fishechku-zamutyty-lin-ko-pro-zelens-koho-i-covid-19/”

©1info.net