Седокова показала ніжне відео з бойфрендом та російськими зірками

"Не разом, але він у моєму серці": Седокова показала домашнє відео

Українська співачка Анна Седокова, яка живе в Росії, зняла ніжне і романтичне відео. Воно присвячене усім людям, яким довелося проводити карантин, спричинений пандемією коронавірусу, вдалині від коханих і рідних людей.

Об этом сообщает DEDAL

Відео на пісню "Теплее" зірка оприлюднила в Instagram і на YouTube.

У своєму пості 37-річна Седокова подякувала 27-річному коханому-баскетболістові Янісу Тімму за підтримку. Не дивлячись на палкі стосунки пари, Анна проводить карантин у Росії, а спортсмен на батьківщині – у Латвії.

"Не разом, але він у моєму серці": Седокова показала домашнє відео

Також у відео знялися такі зірки як DJ Smash, українська модель Аліна Байкова, музикант Михайло Марвін, співак Анатолій Цой та інші.

<iframe width="640" height="338" src="https://www.youtube.com/embed/qRfxltFu3n4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

"Тепер нам точно стане тепліше, від того, що нарешті ми можемо зустрічатися зі своїми близькими і рідними! За карантин ми багато переосмислили і навчилися цінувати те, що у нас є. Ми точно стали кращими і згадали, що таке сумувати за близьким, не маючи можливості зібратися разом. В такий чудовий день я рада представити вам свій новий кліп "Теплее". Більше тисячі людей надіслали нашій команді свої відеочати з рідними. В цьому кліпі стільки любові і він такий справжній, що мені правда здається, що це моя найкраща робота. У ньому знялося більше пів сотні людей і я дякую кожному, хто надіслав мені своє відео. Я вас дуже люблю. Разом тепліше", — підписала відео Седокова.

Користувачі мережі подякували Анні і зазначили, що відео вийшло дуже ніжним та теплим.

"Дуже душевно, стало тепліше", "Наймиліший кліп", "Дуже круто. мурашки по шкірі", – пишуть прихильники зірці під відео.

"Не разом, але він у моєму серці": Седокова показала домашнє відео

Раніше OBOZREVATEL повідомляв про те, що Анна Седокова відверто розповіла про зради першого чоловіка, відомого футболіста, від якого вона народила старшу доньку.

Не пропусти блискавку! Підписуйся на нас в Telegram



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/show/people/anna-sedokova-pokazala-nizhne-video-z-bojfrendom-ta-rosijskimi-zirkami.htm”

©1info.net