Блискавка вдарила в літак, градом з яйце побило машини: На Росії розгулялася негода (фото, відео)

У російському Санкт-Петербурзі пройшла сильна злива з градом, розміром з куряче яйце.

РосЗМІ опублікували відео, на якому мешканка Санкт-Петербургу зняла сильний град, який падав на машини, що стоять за вікном, передають .

Об этом сообщает Русский слон

"Кошмар. У нас такої град! Здається, зараз поб’є машини. Мені страшно. Це жах", – прокоментувала вона.

Питер. 09.06.2020 18:34. Московский проспект. Снимки и видео ледяного дождя и грозы очевидцы выкладывают и в группе «ДТП и ЧП. Петербург»Сильный град. Сначала температура в +32 градуса жары, а на десерт град. Фонтанка.РУ pic.twitter.com/AUsGcaqR8G
— Александр Венич (@Venich66) June 9, 2020

Стихія вдарила в основному по Невському і Колпинскому районам. Затопило деякі вулиці, а в районі Купчино через води впало покриття стелі підземного переходу. А як повідомляє Telegram-канал "Mash на мийці", зливою накрило і аеропорт Пулково.

"На злітно-посадковій смузі річка, спецмашини пливуть буквально по фари у воді, розклад збився, літаки не сідають", — йдеться в публікації.

Крім цього, в лайнер, який повинен був летіти до Красноярська о 21:15, влучила блискавка. Ніхто не постраждав, літак залишився в цілості.

У соцмережах зібралося чимало фотографій і відео негоди. Люди відзначають, що ще в обід була спека, а зараз на вулицю неможливо вийти.

"У нас тут філія пекла відкрився?", "Спочатку температура в +32 градуси спеки, а на десерт град", "Пітер, літо, сніг, злива, красиво. Добре коли вдома", "Намагаюся виїхати додому другу годину. Тропічна злива, нах ", – написали користувачі в Twitter.

Тим часом в МНС пишуть, що 10 червня в місті також очікується погана погода. Місцевих жителів застануть зливи, грози, місцями пориви вітру до 15 м/с.
#Питер #ливень #апокалипсис #актуальныехештеги #легкийбриз

Пытаюсь уехать домой второй час. Тропический ливень, нах pic.twitter.com/1PF2NWjAAh
— Альфа-Свец (@JustHedwig) June 9, 2020
Юг против севера и это Питер pic.twitter.com/WTGkGUkBj3
— Ветрюга мне в рот, вот это поворот (@Mandarine126) June 9, 2020
Бля Питер ты чё ебу дал?…. pic.twitter.com/QxNME1vcwV
— lana winebrand (@lanawinebrand) June 9, 2020
Люблю питер
Днем умираешь от жары, а вечером ловишь град с балкона pic.twitter.com/buVBlOI8HS
— Булка джигурды. (@ATOM_ZLA) June 9, 2020
Питер сейчас pic.twitter.com/x8KM3FVL66
— Незыгарь (@nezygaru) June 9, 2020
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Джерело статті: “https://ustymenkooleh.patrioty.org.ua/blogs/blyskavka-vdaryla-v-litak-hradom-z-iaitse-pobylo-mashyny-na-rosii-rozghulialasia-nehoda-foto-video-331512.html”

©1info.net