Росія порахувала, як обвалився експорт її нафти

Згідно з даними російського мінфіну, середня ціна бареля нафти марки Urals в квітні 2020 року склала $18,2, що в 3,9 рази менше торішніх показників — Росія порахувала, як обвалився експорт її нафти
Згідно з даними російського мінфіну, середня ціна бареля нафти марки Urals в квітні 2020 року склала $18,2, що в 3,9 рази менше торішніх показників — Росія порахувала, як обвалився експорт її нафти
Згідно з даними російського мінфіну, середня ціна бареля нафти марки Urals в квітні 2020 року склала $18,2, що в 3,9 рази менше торішніх показників


За підсумками квітня прибуток російських компаній від експорту сирої нафти знизився на 40% у порівнянні з березнем цього року

Об этом сообщает Moscow Post


Експортний продаж російської нафти у квітні впав у понад двічі у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Про це свідчить інформація з сайту російської Федеральної митної служби.


Зазначається, що за підсумками квітня прибуток російських компаній від експорту сирої нафти склав $4,4 мільярда, у порівнянні з березнем він знизилася майже на 40%.


«При цьому фізичний обсяг поставленої за кордон нафти в квітні, навпаки, зріс на п’ять відсотків — до 21,8 мільйона тонн. Зниження прибутків пояснюється різким падінням світових цін на нафту після березневого розриву угоди ОПЕК +», — йдеться у повідомленні.


Згідно з даними російського мінфіну, середня ціна бареля нафти марки Urals в квітні 2020 року склала $18,2, що в 3,9 рази менше торішніх показників.


Прибуток від експорту нафтопродуктів в квітні знизився в 1,8 рази — до $3,1 мільярда доларів, фізичний обсяг експорту скоротився на 5,5% — до 10,9 мільйона тонн.


Як повідомлялося, ціни на нафту знову падають через зростання запасів у США.


6 червня, ОПЕК, Росія та інші великі нафтовидобувні країни домовилися продовжити рекордне скорочення видобутку нафти до кінця липня.


Раніше повідомлялося, що Саудівська Аравія і Росія, два найбільших експортера нафти у світі, хочуть продовжити скорочення видобутку на 9,7 млн барелів на добу до липня.


Читайте також:

  • Безглуздий російський бунт. Що показало останнє засідання ОПЕК+
  • Країни ОПЕК+ погодили продовження рекордного скорочення видобутку нафти


Джерело статті: “https://glavcom.ua/world/observe/rosiya-porahuvala-yak-obvalivsya-eksport-jiji-nafti-686130.html”

©1info.net